Ready, Set & Go!

Heisann godt folk der ute!

Nå er jeg ut på tynn is, gjør noe som jeg aldri trodde jeg ville gjøre. Bestemte meg for å begynne å blogge og fortelle dere der ute hvordan min hverdag er, når jeg skal begynne på en reise som vil komme til å ha store konsekvenser for meg, og forhåpentligvis min familie!

I oktober 2015 var jeg og min familie på en 14 dagers ferietur til Tyrkia. Vi ble kjent med en familie fra Lofoten med 2 gutter, som på lik linje med våre to gutter, elsker å spille fotball.  Vi har klart å holde kontakten pr. skype og har fått god kontakt vil jeg si.

Mor i huset der, er forhandler av noe som heter FitLine/cellReset, og jeg som vanlig ble veldig interessert i disse nye produktene. Det skal sies at jeg har prøvd både Herbalife, Nutrilett osv, for å komme ned i vekt og få et bedre og lettere liv!

Etter en laang samtale på skype med Margrethe, som hun heter, bestemte jeg meg for å prøve dette over en periode på 3 mnd. Signerte på en 3 mnd avtale, og etter 2 dager var produktene i hus! Hoppet også på som forhandler av disse produktene, og dette er historien min om «Veien til et bedre liv».

 

FitLine/cellReset Produkter

FitLine/cellReset Produkter

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar