Dag 7

Kommet til siste dagen i uke 1, og alt har gått egentlig veldig bra. Har ikke følt meg sulten eller dårlig siden jeg startet med dietten.

Det går faktisk veldig greit på jobben og, tross i dag så var det matdag i bhg, så når de andre spiste fiskepinner og pommes frites, koste jeg meg med marinert laksefilet…

Men jeg hadde jo en morsom start på dagen med frokosten da, sto på kjøkkenet og laget til eggene mine, hvor de plutselig triller ned på gulvet og under kommoder og lekehus, jeg trodde jeg skulle daue av latter! Jeg måtte jo bare plukke de opp og få vasket de og prøve å spise, men så enkelt var det ikke. Satt ved frokostbordet med barna og der mistet jeg det ene halve egget igjen, og plommen danset rundt på bordet! Da måtte jeg bare forte meg å putte resten i munnen og få spist opp, før noe mer skjedde med frokosten min!!!

Ellers har resten av måltidene gått strøkent! Nå i ettermiddag laget jeg pannekaker til gutta mine, og stekt laks til meg selv til middag, og senere på kvelde laget jeg opp en ny runde med Herba te, og stekte opp kjøttkaker med hvitløk, fersk chili, muskattnøtt og litt pepper, potetmel og vann og paprika ja! Håper de smaker godt da… mannen min og datteren min smakte litt og syntes det var godt, så da regner jeg med det blir fest i morgen!

Gleder meg til å ta fatt på uke 2 og nye måltider og andre smaker!

Ha en fin kveld og en flott uke!

95c45cdd-77e4-45f9-8209-0cf9a4cb786acf18004a-e7c8-4998-b0d4-0a5fcf553876

Legg igjen en kommentar