Dag 5

IMG_1043

Hei og hå! Har funnet ut at dette ordtaket skal følge meg for resten av livet, for de sier så enormt mye….

Søndag og slutten på helga, igjen sen frokost, men har fått gjort unna masse i dag. Etter lunsjen så var det fotballkamp for mellomste, og mens laget hadde oppvarming, gikk jeg og gubben en lang tur på ca 1 time, og selvfølgelig hadde jeg glemt å ta med meg en flaske vann og activizer…hadde jeg husket det hadde nok turen gått bedre (også hadde jeg ikke blitt så tørst)

Etter kampen ,ble det restemiddag , salat og karbonader som jeg hadde laget for en stund siden.. ble god og mett. Senere på kvelden var hos naboen på kaffe, og fikk servet både kjeks og kake, var fristet men klarte å holde meg unna og bare drikke kaffe. For hadde jeg tatt en bit å ville jeg hatt veldig dårlig samvittighet, for jeg hadde gitt etter!

Så jeg skal klare å vente til jeg er HELT ferdig med dietten… og jeg er så fornøyd at jeg reklamerer til alle som er interessert i å høre og håper de etter hvert vil prøve dette! Nå er herbateen ferdig kokt og laksen er i stekeovnen, klar til lunsj og middag i morgen. Da er det 2 hvite dager som skal gjøres unna….

Legg igjen en kommentar