Dag 7

                                                        aa44b2be-f7f6-431b-9931-44d6bcd6b391

TIRSDAG og dag 27! Nå er jeg så nærme mål, jeg det lukter SEIER! I dag hadde jeg en vanlig dag igjen, men yoghurt og frø og 1 egg til frokost. Lunsjen var siste rest av kyllingkjøttdeiegn, som smakte veldig godt i dag…For jeg hadde laget påskelunsj til alle i bhg, med masse god mat og grønnsaker! Til og med eggesalat som jeg er så glad i, laget jeg til de andre..

Men det er snart påske i heimen, så da skal jeg lage litt hjemme og kos meg med…

I ettermiddag skulle konfirmantene hjelpe til med innsamlingsaksjonen for Kirkens nødhjelp, og jeg hadde lovet å bake kake til ikveld, så det ble en sjokoladekake i hjerteform…

Nå har jeg laget lunsj til i morgen, så da er det klart, og så er det å ta fatt på aller siste dag av dietten, men bare starten på veien til en bedre helse og et bedre liv!

ea5bdfd7-4273-44a1-81bf-b5c780538e3a

 

Annonser

Legg igjen en kommentar