Helg

th8T0JMYF8

Lørdag og kosedag…Vel det ble jo litt kos i går og da, men jeg er bevisst på hvor mye jeg putter i munnen.

Påskeferien er startet og vi tar noen dager hjemme og slapper av, og i dag har vi ordnet uteplassen vår, så vi kan sitte i sola og kose oss…fyrer i bålpanna og nyter late dager!

Startet dagen med litt te og activizer, før youghurten med linfrø, solsikkefrø og havregryn ble inntatt.. 1 ss av hvert og 3 ss vann natten over, før man blander 1 dl yoghurt. Meget godt å spise og utrolig godt for magen 🙂

Så kom kaffen, så kom en liten kakebit, så kom påskegodtet, så kaffe igjen med naboen ute i solkroken, med litt sjokolade og etter hvert litt rødvin. Det er vel lov å kose seg i påsken? Eller? Joda men jeg må bare ikke glemme det jeg skal og må ha i meg av fitLine produkter, og da må jeg forte meg å drikke litt activizer, litt basics og restorate. Har forresten laget meg en kveldsdrink som jeg skal ha i meg nå etterpå…

I kveld har vi kost oss med chicken tandoori og nanbrød, men holder meg til en liten porsjon som gir meg akkurat nok metthetsfølelse.   Men jeg spiser ikke etter kl.21, for da trenger magen og kroppen hvile.

I morgen MÅ jeg være flinkere med alt, for dette skal ikke gå i dass, for jeg må være ærlig og innrømme at jeg er en livsnyter og er glad i god mat og godt drikke, men jeg har heldigvis fått veiledning videre, så det er bare å følge den så går det nok bra tenker jeg!

Annonser

Legg igjen en kommentar