APRIL

Hei og hå godt folk!

Nå er veeldig lenge siden jeg har skrevet noe som helst her, og det er egentlig dumt for min egen del!

Men siden sist, så er vi ankommet i April måned, og påsken kom og gikk! Jeg har levd meget normalt etter jeg var ferdig med 28 dagers dietten min. Jeg har spist vanlig mat og kost meg med både alkohol og snop og kaker, og inn i mellom så har jeg spist yoghurt med frø til frokost, og drukket en restorate i ny og ne…

Og det fine er at jeg har ikke gått opp i vekt.. Jeg har holdt meg stabil på vekta hele tiden, så det viser jo at dette har gjort noe med cellene og kroppen min generelt!

I går bestilte jeg mer produkter, for nå skal jeg inn i en ny 28 dagers periode, for jeg er jo ikke helt fornøyd med resultatet, så jeg skal videre nedover på vektskalaen før sommeren kommer!

88b822c2-9ac3-47e1-be9b-ce1b8e24d628 a720dc42-dc58-46aa-abef-8e2f29e51372

 

Annonser

Legg igjen en kommentar