FRISTELSER

FRISTELSER

Fredag 19 JANUAR 2018

Det er rett rundt hjørnet at jeg begynte med Fitline sine produkter og veien til en lettere hverdag. Før dette trodde jeg at jeg spiste «sunt» og riktig, for jeg hørte jo på hva alle de lærde sa om kostholdet vårt. Så jeg tok grep om innførte en del nytt i kosten vår… Jeg begynte å røre på meg, for det var jo med på å gjøre sitt det også.

MEN- dette hjalp jo ikke, var fortsatt like trøtt, null energi og overskudd til å bli med på aktiviteter til barna mine. Jeg hadde ett ønske, og det var å bli kvitt «gravidmagen» min, som hadde fulgt meg i ALLE år. Det skjer jo noe med deg, når andre folk kommer bort og spør om når du har termin…»jeg er ikke gravid, jeg»- bare feit tenker du for deg selv 🙁 Men jeg var ikke feit, men litt overvekt hadde jeg etter 3 barn, og feil kost!

Men det sitter en liten djevel på skulderen din, og mater deg med negative tanker, og du blir det du tenker.  Så når jeg fikk muligheten til å snu livet mitt og helsa min til noe positivt, så tenkte jeg at jeg har jo ingenting å tape, så jeg hoppet på fitline-toget! Jeg tok 28 dagers dietten og fikk resultater ganske fort, som gjorde at dette ble positivt i hodet mitt, og jeg både så og følte at kroppen min forandret seg.. Jeg mistet mange cm rundt midjen og vekta gikk ned 7 kg. Jeg var i ekstase og tenkte at NÅ har jeg funnet noe som endelig kan hjelpe meg. Og det gjorde det. Jeg fortsatte å gå ned i vekt og magen var nesten borte! Jeg kunne nå gå i litt mer tettsittende topper og gensere.

Så ble jeg operert i mai 2017, og ble satt ut i noen måneder, og tenkte at jeg fortsetter med bruken av produktene, for de hjelper meg (på psyken, gjenoppretting av musklene i hofta, magen i balanse). Jeg hadde overskuddet, og energien til å trene meg opp igjen, Men JEG spiste feil. Jeg tenkte at det viktigste nå er å bli frisk, så forandrer jeg kosten etter hvert, når jeg er fri for smertestillende. DER TOK JEG FEIL GITT… jeg satt i saksa. Jeg spiste akkurat hva jeg ville, koste meg med god mat og godt drikke hele sommeren, høste og i jula! Det skal sies at jeg har ikke gått opp mer enn 1,5 kg siden mai da, men bukfettet rundt magen er kommet igjen 🙁

Jeg spiste på onsdag 2 hveteboller, og fikk kjempevondt i magen, og magen blåste seg opp. Jeg så gravid ut i 6 mnd, og DA ble jeg enig med meg selv at dette skal ALDRI SKE MER! For når du putter i deg salt, sukker og alkohol, på tider du ikke skal, så skjer dette! Og det skjer noe med psyken din også, når du putter gift i kroppen.

SÅ NÅ SKAL DET BLI FORANDRINGER… 1 februar hopper jeg på en ny runde med 28 dager diett, og får renset hele kroppen innvendig. Gleder meg,til å kunne møte våren i ny pakning, som ser flottere ut enn den i dag <3

VIL DU VIITE MER OM DETTE? KANSKJE DU VIL BLI MED PÅ DENNE TUREN SAMMEN MED MEG?

Da kan du kontakte meg på tjoh75@online.no eller

http://6347758.pm-quickstart.com/

http://6347758.well24.com/

 

Annonser

Legg igjen en kommentar