Fase 2

Da er mine 28 dager av cellReset dietten over og det har gått over all forventning. Gikk på vekta i morges og den viste 77,4 kilo, og midjen målte 92 cm, så det vil si at jeg har mistet -5,6 kg og 17 cm (klapper og jubler)

Tok meg en real frokost i dag bestående av yoghurt med frø og 1 egg, ler…. Har dessverre gått tom for aminosyre piller, men jeg har masse te og activizer og restorate så da fikser jeg det…

Har bakt 2 brød i dag, med oppskrift fra dietten som fulgte med, så jeg gleder med til å smake i morgen med egg til frokost, eller kanskje lunsj?

IMG_1179Dette er nå je som sier… for jeg har kommet inn i klær som var for trange bare for 6 uker siden, men jeg ikke i mål ennå. Skal fortsatt ned i vekt , kanskje 5 kilo til, så jeg fortsetter mot mål nr 2…

Annonser

One thought on “Fase 2

Legg igjen en kommentar