Påske!

Det er blitt fredag og helg, og ikke minst påskeferie for meg og min familie + mange andre!

Dette er jo starten på fase 2 i mitt nye helseliv, hvis man kan kalle det det! Har nå fått mail med veiledning for veien videre, og jeg gleder meg til å fortsette veien mot resten av målet mitt..

Startet dagen med morgen drinken min, laget av Herbaslim te og activizer, og så 2 skiver av brødet mitt med brunost skiver, for å sette litt smak, og det smakte helt fantastisk! Glad jeg bakte det, tror jammen jeg skal lage mer og ha liggende i fryseren, og ta opp i porsjoner!

Gjorde det samme til lunsj, bare da hadde jeg kokt egg på skivene, så pålegg med mye smak trengs skjønner jeg! Må forhøre meg med andre hva de bruker som pålegg og hva som er lov…dette vil jeg ikke gjøre feil, siden det har gått så bra til nå.

Var på kaffebesøk hos en mor i klassen til mellomstemann, på formiddagen. Utrolig koselig, og de en så og si nyinnflyttet hit til Ottestad, så da tenkte jeg at det er hyggelig å bli kjent med nye folk, og det er fra nord, så føler jeg meg litt mer «hjemme» også…Håper på at dette kan utvikle seg til et godt vennskap, siden vi hadde mye til felles 😉

Her i huset har det blitt tradisjon at på fredager, så er det taco, og det samme gjaldt i dag, og det smakt godt med vanlig taco igjen, men jeg må jo likevel passe på hvor mye jeg spiser. Mengde har alt å si…

Unnet meg også en kopp kaffe og et bitte lite kakestykke til dessert. Senere på kvelden tok jeg meg et glass rødvin og litt sjokolade, men ikke for mye. Greit å kose meg i helgene men ikke for mye!

Skal prøve å holde meg til kosen bare på lørdager

th

 

Annonser

Legg igjen en kommentar