Langfredag

th8T0JMYF8

Da er vi kommet inn i påskens fridager, såkalt Langfredag, og i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Fått unna litt klær da og ryddet litt, ellers bare kost meg med familien og sett på tv, filmer og hørt musikk!

Starten på påsken var vi i Våler hos svigers, og ordnet med ved til vinteren igjen. Holdt på i 3 dager, med hogging, bæring av kvist og kapping, det ble 2 store traktorhengere med ved, så jeg tror vi skal holde varmen… Feiret også svigermor som ble 66 år, med kaker og masse god mat og godt drikke. Siden det er påske, så har jeg og satt diett nr 2 litt til siden, for så å ta en streng hverdag igjen neste uke. Da blir det å følge dette slavisk, for å gå ned igjen..for jeg er ikke helt fornøyd med målet mitt.

I dag ble det mat fra MAX, skikkelig påskemat… Har også kost oss med vafler i dag, siden det er den store vaffeldagen, ble veldig godt for jeg blandet i litt grovt mel og….

Ønsker dere en fortsatt fin påske

Annonser

Legg igjen en kommentar