AUGUST 2017

God formiddag!

Det er veeldig lenge siden jeg skrev her sist….det var vel etter 28 dagers kuren i 2016. Og det har jo skjedd SÅ mye siden da…

Det hele startet jo med at jeg trengte mer energi, og etter at jeg startet med FITLINE, så ble det mye mer enn bare energi som kom…jeg gikk jo ned i vekt, ble slankere rundt midjen, ble kvitt allerigien min, og gikk våren og sommeren med glede og et nytt og friskt humør og masse energi.

Jeg ble også med min mentor på 15 års jubileeum for  FITLINE i Oslo, og det var der jeg tok avgjørelsen…DETTE SKULLE BLI JOBBEN MIN I FREMTIDEN! Jeg kom hjem med masse energi og inntrykk over alt jeg hadde hørt og opplevd.

Jeg fortsatt jo selvfølgelig med produktene, for det hadde gjort noe med helsa mi, og jeg har jo slitt med hofteproblemer i mange år, uten at det ble gjort noe. Men nå hadde jeg muligheten til å kunne gå enda mer ned vekt ,slik at plagene ville bli bedre.

Månedene gikk og plagene vedvarte og ble verre, men jeg fikk også en positiv opplevelse ved langvarig bruk av fitline… I november sluttet jeg med «lykkepillen» fordi jeg følte selv at jeg hadde ikke behov for det. Da hadde jeg igjen fått noe positivt ut av produktene. OVERLYKKELIG til tross for at smertene i hofta bare ble verre og verre, jeg fikk max 3-4 timers blund på øyet, før man skal fungere optimalt på jobb og hjemme. Tilslutt sa det stopp, og jeg fikk kranglet meg til en operasjon i mai 2017. Nå etter 4,5 mnd er jeg friskmeldt, skal begynne så smått i min andre jobb i bhg… Fysio var overrasket over at jeg var så sterk i musklene etter så kort tid etter operasjon, men som jeg fortalte han; jeg er helt sikker på at kombinasjon av å være ung, sta og bruken av fitline produktene over lang tid har hjulpet på…

LOVE IT <3

Har elsket og elsker  hver dag hvor jeg kan være hjemme når barna mine kommer fra skolen, og jobbe med det jeg virkelig vil og elsker <3 og være min egen sjef!!

Ja det tar tid å få kunder og jobbe seg opp, men jeg har troen på dette og gir meg ikke med det første..

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar