DETOXERING

ONSDAG 23 JANUAR

Herre min hatt, Januar er jo straks over og våren nærmer seg med stormskritt..

Vet du i helga var jeg på Kick-off med hele gjengen fra PM Norge, og det er så koselig og møte alle sammen igjen. Og for hver gang blir man bedre kjent med alle.. det er veldig sosialt og hyggelig og vi har det veldig morsomt sammen.  Det var en dag med masse latter og flotte foredragsgivere og MYE matnyttig.. Bla så kom disse tre her, Andreas Ygre Wiig og fortalte hva de opplever med bruk av fitline og idrett. Lærerikt…. Senere på kvelden er det middag og mingling..

Her med min mentor, Margrethe <3

.

Men etter en helg med god mat og godt drikke, så må det rensen innvendig, så på MANDAG hoppet jeg rett idet og nå detoxer jeg kroppen. Får ut ALT av skit og møkk som har samlet seg opp siden i sommer. Får ut all gift fra smertestillende, salt og sukker og alkohol. Og det fine er at på BARE 14 DAGER så er kroppen og toppen helt ny <3 <3 <3  Men så hoppet jeg også på en challenge i dag, med Pro-Shape all-in-1 shake. Den former og gir alt kroppen trenger..

   

Bare siden mandag, merker jeg allerede at toppen er blitt lettere, humørmessig. Og utgangspunktet mitt er

Vekt: 73.3, mage: 102, hofte:103, lår: 87- så det blir spennende å se hva slutt resultatet blir når jeg er ferdig med detoxen.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar