Dag 4

d00b73eb-c5c0-4423-9dcd-c877e4a0ae1dSitter akkurat nå og spiser 2 rugbrød til kvelds…vet det er sent å spise men med sen middag og 4 måltider skal i kroppen så blir det slik i dag!

Ble vekt av min kjære i dag som sendte melding om jeg ville ha kaffe kl 07.00 i morges, og da tenkte jeg mitt. Jævlig tidlig på en lørdags morra, men samtidig så er da vi kan litt alenetid og snakke sammen, så jeg sto opp og fikk servert kaffe.

Sen frokost som vanlig i helga, men det er helt greit. Etter hvert dro vi til Elverum en tur, på sykebesøk på sykehuset, og da ble det jo ikke lunsj, og ikke hadde jeg tatt med meg drikke. Så jeg hadde jo fått pølsefingre, veldig hoven, når jeg ikke får i meg vann. Så jeg dristet meg til å kjøpe en pose med nøtter og frukt uten salt, og spiste en neve med det og fikk stilnet sulten, og en flaske vann!

Fikk plutselig dårlig samvittighet, om at jeg kanskje ikke kunne spise nøtter, så jeg sendte spørsmål om det gikk greit. Fikk til svar om det sto ingen plasser i dietten at man ikke kunne spise nøtter, og da ble jeg lettet! Da er det jo en mulighet hvis man evt skulle glemme lunsjen sin når man er borte fra hjemmet…

Det ble jo sen middag og, siden vi ventet på eldstemann som hadde vært på jobb til kl.18, og servert jeg kylling til de og jeg hadde jo min egen kylling, fløtepoteter og salat! Var meget godt..

Men nå er det ikke mange dagene igjen til dietten er ferdig, og jeg skal ta fatt på en ny tid!

Gleder meg…

Legg igjen en kommentar